ennnnn, actie in de taxi

In een wereld waar alles kan, er 1000 wegen naar rome leiden en werkelijkwaar alles mogelijk vind ik het erg moeilijk om me een weg te banen door alle informatie. Ik verzuip soms in alles wat ik zou kunnen doen op elk mogelijk gebied, of het nou mijn werk is, sporten of de boeken die ik zou willen lezen.

tijd voor focus

Het is tijd om weer wat in te zoomen, en keuzes te maken. Soms zit ik namelijk zo lang te zoeken naar wat ik eens zal doen, dat de tijd alweer voorbij is en ik helemaal niks heb gedaan!

Maar ik ga dat wel ff semi wetenschappenlijk aanpakken

Ik zou mezelf niet zijn als ik zomaar wat zou gaan doen. Geen idee hoe dit gaat uitpakken, maar ik wil proberen elke 6 weken iets anders te proberen met betrekking tot sporten. Die zes weken is super semi wetenschappenlijk bepaald: een maand leek me iets te kort om resultaten te zien, twee maanden net weer wat te lang. De tijd zal leren hoe dit zal uitpakken, en of deze 6 weken wel redelijk zijn.

first things first

Eerst maar eens even een plan maken. Hoe ga ik bepalen of het effectief is, of ik het leuk vind, is het duur om te doen. Zo maar wat uitkomstmaten die ik nu kan verzinnen. Maar wat zijn de beste uitkomstmaten? Met welk schema ga ik beginnen? Hoe vaak ga ik dit doen? Genoeg te bepalen dus.

Tijd om doelen te stellen

In maart zal ik beginnen. De komende 2 weken maak ik mijn Nike training club schema af, en zal ik doorgaan met zwift. Omdat ik het erg belangrijk vind om mijn algehele conditie te blijven verbeteren zal ik blijven zwiften, maar ook hier ga ik op zoek naar het beste schema.

Het doel?

De beste combi van de leukste sporten en schema’s vinden natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.