maanddoelen maart 2018

Ok, there we go! Omdat Maanddoelen beter werken dan dagelijkse doelen, heb ik besloten om wat van mijn doelen op een rijtje te zetten elke maand. Ik heb zoveel moeite met keuzes maken en prioriteiten stellen! Dit gaat me hopelijk daarbij helpen. Dit zijn overigens de doelen die me helpen aan mezelf te werken. Uiteraard ligt mijn eerste prioriteit bij mijn gezin, familie en vrienden 🙂

sport

Ik heb een erg leuke combinatie van sporten bedacht! Ik gebruik zwift om mijn conditie te verbeteren. Hier ben ik al een tijdje mee bezig, en ik moet zeggen, het werkt erg verslavend! Ik hoop komend weekend de bikeradar challenge te voltooien, en verder in ieder geval 1x in de week op de fiets te zitten. Voor mijn krachtoefeningen en core oefeningen ga ik een maand lang sworkit gebruiken (het is de eerste maand gratis ;-)). en de rest van de 6 weken afmaken met nike. Ik begin mijn workout met een zumba warmup (zie mijn routine op youtube). En ik zal eindigen met wat yoga stretches en de prep to invert to headstand van hiit to invert.

boeken

Ik ben nu bezig met het luisteren van de kracht van de kwetsbaarheid op storytel. Ik ben nog niet zo ver, maar het klinkt allemaal erg herkenbaar. Daarnaast wil ik wat doelen opschrijven uit nooit meer te druk. Ik heb het boek geluisterd en er zijn een aantal dingen die me erg geinspireerd hebben.

werk

Er zijn een aantal dingen op werk vlak waar ik aan kan werken. Allereerst moet ik het weer wat meer onder controle krijgen om te lezen. Ik vind het nog erg lastig om me te concentreren. Hoe ik hier aan werk lees je binnenkort. Maar ik wil dit de komende maand in ieder geval verbeteren en proberen elke dag in ieder geval een stukje te lezen (wat langer is dan een nu.nl artikel ;-)). Daarnaast wil ik wat meer inzicht krijgen in de richting waar ik in de toekomst op wil gaan. Eerste actie: volgende week een afspraak met een coach!

 

Lots to do, zoals je kunt zien. Hopelijk gaan mijn maanddoelen me helpen om mijn focus vast te houden deze maand! Let’s go maart! Volg je mijn journey op instagram?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.