Maanddoelen April 2018

April is een drukke maand, zoon en manlief jarig! Daarbij zit ik nu in een onrustige periode van het werk, en zoektocht wat het beste bij me past. En ik ga voor de eerste maand mijn eigen schema testen. Spannend! Ik wil me deze maand weer richten op 3 hoofdthemas: sport, mind en werk. Dit is uiteraard buiten de tijd die ik gereserveerd heb voor mijn gezin 🙂

 

sport

Binnenkort ga ik wat dieper in op de manier waarop ik de komende tijd ga sporten. Het heeft te maken met rust inbouwen, en niet zomaar elke gelegenheid om te sporten aangrijpen. Er moet wat meer structuur komen vond ik. Maar het moet ook leuk blijven. Ik wil graag sporten op de momenten dat mijn zoontje aan het slapen is, maar dat houdt wel in dat ik dus thuis moet sporten. En dat wordt snel saai. Maar daar heb ik wat op bedacht! Lijkt het je ook leuk om mijn schema te testen? Je vind hier het schema!

mind

Vorige maand was ik bezig met de kracht van de kwetsbaarheid. Buiten dat ik wat vaker moet bedenken dat sommige reacties van mensen uit kwetsbaarheid voort kunnen komen, kwam ik er achter dat ik eigenlijk niet zo heel veel problemen heb met mijn kwetsbaarheid. Aan de juiste mensen durf ik best heel open te zijn. Dus ik ben weer met het boek gestopt. Misschien dat ik op een later punt nog verder ga. Ik wil graag met wat doelen uit nooit meer te druk aan de slag, en deze doelen dan gebruiken als maanddoelen in de komende  maanden. Ik ben nu bezig met het boek Verademing, waar ik ook een review over wil schrijven en doelen uit wil selecteren, ik heb al erg handige trucjes gehoord!

werk

Concentreren gaat een heel stuk beter! Ik moet mezelf misschien op sommige punten wat meer de tijd geven. Ik werk nu met de pomodoro techniek en zoek een rustig plekje op, en dat gaat eigenlijk heel goed! Ik heb goede doelen gesteld en ik maak elke week een planning wat ik die dag ga doen, zodat ik niet met 10 dingen tegelijk bezig ben. Dan heb ik namelijk niet het gevoel dat ik stappen maak, en ik wil juist ook elke dag wel het gevoel hebben dat ik dingen heb gedaan! Voor wat betreft de toekomst: Ik ben een hele mooie plaat aan het maken waar werk voor mij aan moet voldoen. Daarover lees je binnenkort meer.

 

Wat concretere doelen voor de maand april, maar voor volgende maand moeten ze eigenlijk nog wat concreter worden. Maar he, ik moet dit ook leren 😉 Volg je mijn journey op instagram?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.