Maandoelen mei 2018

Nou nou, april zit er op! Ik heb veel uitgerust tussendoor, het was een erg drukke maand. Maar al met al heb ik lekker gesport, en zin om er weer tegenaan te gaan in een nieuwe maand!

Ik wil me deze maand weer richten op 3 hoofdthemas: sport, mind en werk. Dit is uiteraard buiten de tijd die ik gereserveerd heb voor mijn gezin 🙂

sport

Het begint allemaal een beetje vorm te krijgen. De ideeen stromen door mijn hoofd, maar het is nu belangrijk te focussen. Doen wat ik het belangrijkste vind… wat dat is? Stay tuned! Komende maand weer lekker verder met fietsen en kracht oefeningen op zolder 🙂 Doe je met me mee? Je vindt het schema hierrr!

mind

Doel van deze maand: Focus! Even een uurtje gaan zitten om de doelen waar ik mee aan de slag wil gaan van het boek nooit meer te druk op te schrijven.

werk

Doel van deze maand: stappen maken. Concentreren gaat best goed. Ik moet alleen goed zorgen dat ik een planning maak en niet met teveel dingen tegelijk bezig ben. Deze maand wil ik proberen wat dingen te gaan afonden.

Het gaat de goeie kant op jongens! 😉 Volg je mijn journey op instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.