maanddoelen juni

Weer veel nieuwe dingen deze maand. Nu ik dit schrijf zit ik in de chillweek, en hij bevalt me heerlijk! Ik krijg dan weer zoveel energie om er weer tegenaan te gaan in een nieuwe maand! Lets gooooo!

Ik wil me deze maand weer richten op 3 hoofdthemas: sport, mind en werk. Dit is uiteraard buiten de tijd die ik gereserveerd heb voor mijn gezin 🙂

sport

Oke, komende 2 weken zijn opbouw, dan een drillweek en een chillweek! easy peasy toch? Ik wil de komende drillweek echt proberen bijna elke dag te sporten, even nog een tandje extra voordat we in juli op vakantie gaan. Doe je met me mee? Je vindt het schema hierrr!

mind

Eigenlijk veranderd dit doel niet zo erg, simpel omdat ik er geen tijd in kan steken om het af te ronden. Ik ben weer een nieuw boek aan het luisteren, How to be everything! haha, dat past wel bij me he!? Ik heb een aaltal dingen opgeschreven waarmee ik de komende tijd ga experimenteren. Dat zullen dan weekdoelen worden, omdat bewezen is dat weekdoelen eigenlijk beter werken dan dagdoelen. Het eerste week experiment komt komend weekend online! doe je mee?

werk

Qua werk gaat er veel veranderen de komende tijd. Dit wordt namelijk mijn laatste maand bij Sogeti. per 1 augustus werk ik bij bottomline! Ik heb er zo veel zin in! Dat betekend wel dat ik deze maand alles ga afronden en zorgen dat iedereen vooruit kan met de dingen die ik heb gemaakt. Nog even vol er tegenaan dus! Maar daarna wel lekker lang op vakantie!!! ooeeehh nice!

Even de focus verleggen naar andere dingen, dan staat sporten niet meer op prio 1. toch probeer ik mijn schema vol te houden, maar voel ik me niet te schuldig als ik een keertje mis. 😉 Volg je mijn journey op instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.